Milyen okok miatt késhet a menstruáció? Kb.1 hete késik.
Figyelt kérdés
(A terhesség-et 90%-ban tudom kizárni.) Ezen kívül mi lehet még az oka? Egészséges nemi életem van, és mindig védekezünk (gumival), bár a múlt hónapban egyszer kiszakadt, de 1 órán belül már be is vettem az eseményutáni tablettát (tudom, hogy nem nyújt 100%-os biztonságot), és az után pár nappal megjött a menstruációm... viszont azóta már eltelt egy hónap, és most nem jön meg. Pedig azóta minden rendben volt védekezés szempontjából, szal. nem valószinű, hogy terhes lennék. Miért nem jön meg?2010. jan. 24. 20:46
1/2 anonim 

válasza:

Az esemény utáni tabletta bekavarhatott, az akkora hormonlökést ad, hogy hihetetlen.
2/2 anonim 

válasza:

az esemény utáni igen nagy rúgás a szervezetednek valószínű ettől van, de az is lehet, h most nagyon ideges vagy! Helyedben a biztonság kedvéért én azért vennék egy tesztet, ami bár biztos, h negatív mégis megnyugodnál és utána lehet meg is fog jönni! Bár mivel írtad, h 90%-ban ezt kizárod akkor már biztos, h csináltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!