Nőgyógyász. Az lenne a kérdés hogy pesten és közelébe hol van olyan orvos ahol nő a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Barátnőm inkább férfihoz menne de nemtudjuk hol van nő nőgyógyász ha valaki tudja irja már le ! :)2014. okt. 21. 20:00
1/8 anonim válasza:
Ha a barátnöd férfi orvoshoz akar menni, akkor te miért nöi orvost akarsz?
Elvégre neki kell dönteni, hogy kihez akar menni és nem neked.
2/8 anonim válasza:
"Barátnőm inkább férfihoz menne de nemtudjuk hol van nő nőgyógyász"
Ebben az esetben a barátnöd az, akinek a véleménye számít. Miért akarsz nöi nögyógyászt, ha ö férfihoz szeretne menni?!?!??!
Ebbe NEKED semmi beleszólásod!
5/8 A kérdező kommentje:
Elnézést a rossz fogalmazásért nekem mind 1 kihez megy de ő mondta hogy inkább nőhöz menne!
2014. okt. 21. 21:00
6/8 A kérdező kommentje:
törölltem a kérdést is mert rosszul fogalmaztam meg ..
2014. okt. 21. 21:02
8/8 anonim válasza:
Dr.Túri Zsuzsanna
MÁV Kórház és Központi Rendelőintézet
1062 Budapest, Podmanicky u. 111.
Tel.: 269-5656
Innét kapcsolják a doktornőt.
dr.Kanizsai Beáta
Rendes,kedves,lelkiismeretes,jó orvos.
A Dél-pesti Kórházban dolgozik,illetve a Moszkva téren van magánrendelése
dr.Szőczei Beáta!
Nagyon rendes,kedves doktornő!
Magánrendelése a Moszkva közelében van,de a Józsefvárosi sztk-ban is van rendelése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!