Mért nem jön meg?
5. Napja késik.
Mélyvénás trombózisom volt és egy hétig bent voltam a kórházban. Adtak injekciót és syncumart kezdtünk el 1.5mg-ot kell szedjek.
Csináltam terhességi tesztet az első napon amikor késett.
Inkább a kezelőorvosodat kéne megkérdezni, mert nem ismerjük az esetet és nem tudunk megvizsgálni se. Nem tudhatjuk, lehet-e egy tünet, rosszul beállított gyógyszer mellékhatása, stb.
A teherbeesésre nem tudom, mennyi esélyed volt, de pár nap múlva érdemes újra tesztelni.
Volt egy elég komoly egészségügyi problémád, kezelnek, gyógyszert szedsz - a szervezet pedig nem gép, ami ezek ellenére is percre pontosan működik. Simán bezavarhat.
Ha esetleg fogamzásgátlót szedtél, akkor eleve nem volt rendes ciklusod, mesterségesen volt belőve 28 napra, pláne hogy szedés közben kellett esetleg abbahagynod. Hónapokig tarthat, mire beáll a ciklus. Az is lehet, hogy szakorvosi vizsgálatra, kezelésre lesz szükség. De gondolom akkor mondták, hogy lesz néhány köröd a nőgyógyászaton is. Jobbulást és ne idegeskedj, mert az is ok lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!