18 évesen ez normális vagy kétségbeejtő?
18 éves vagyok és teljesen laposak a melleim. Mitha kèt szúnyog csípés lenne. Olykor még a 70A melltartó is kicsi rám. Push upból elég sok kell ahhoz hogy legyen tartása. Borzalmas az önbizalmam miatta szinte nem is merek csinosan öltözködni. A körülöttem levőknek szép formás cicijeik vannak én pedig csak epedezni tudok. Ha nincs a melltartómba szivacs azt hinné az ember levan kötve a mellem vagy egyáltalàn nincs is. Nem kezdtem el korán melltartót hordani, vékonyka vagyok és alig tudok hízni. Sokat alszom hason olvastam hogy ez is lehet befolyásoló.
Segítsetek kérlek, vagy forduljak orvoshoz?
Nyugi, tudom, hogy rossz, de hidd el,aki igazán szeret nem a melledért fog. Tudom, hogy ezzel nem vagy kisegítve, de nem a mell mérete fogja meghatározni, hogy milyen ember vagy.
Én 20 éves múltam és én 70AA-gyerek méretet hordok. Ha topban vagyok, nem is látni.
A hízásra meg olajos magvakat kell enni, egészségesek és sok zsírt tartalmaznak.
Nem szàmít annyira a mell mérete, attòl még lehet valaki vonzó, hogy kicsik a cicijei. Összeségében simàn lehetsz vonzó csaj. Ne hegyezd ki így, egy dologra, hogy nem vagy szép, mert ez biztosan nincs így.
Ne legyen rossz a kedved miatta, hidd el sokaknak tetszenek a kis mellű lànyok is, meg tudjuk mi pasik azt, hogy ezt nem lehet szabàlyozni, nem hobbyból ekkora, amekkora.
Öltözz bàtran csinosan és legyen egy kicsit jobb a kedved. 28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!