Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez az elő mensim lesz?

Ez az elő mensim lesz?

Figyelt kérdés
Szóval, ma amikor elmentem mosdóba akkor a tisztasági betéten barna folt volt. Amikor egy óra múlva elmentem megint WC-re ,akkor már amikor megtöröltem piros volt, de olyan mintha a fehér folyásba keveredett volna vér , Viszont ez már nem volt barnás ,hanem teljesen piros. Ez már az első ? Szóljak anyának ? vagy még várjak amíg biztos nem leszek benne ? Valami tanács ? 13 / L

2014. okt. 15. 17:31
1 2
 1/12 Titkos Arisztid ***** válasza:

Valószínűleg az, de mindenképp szólj anyukádnak...

Egy gyógyszerész...

2014. okt. 15. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Az, de kéne neki szólnod, hogy tudja.
2014. okt. 15. 18:10
 3/12 A kérdező kommentje:
De nem merek! Félek ! Nemtudom hogy mitől,talán attól hogy a végén mégsem a mensim az , hanem csak mgsértettem valamivel. 20 perce voltam vécén éselődde ké órán keresztül nem mertem el menni mert mi van ha nem jött meg .És nem jött meg mert nem volt olyan a betét . Lehet hogy ez most igy hülyén hangzik de télleg nagyon félek hogy valami baj van velem hogy 13 éves nagy lóként még nem ött meg és tudom hogy 17 éves koromig nem kell aggódnom de akkor is aggódok . És azt sem értem ,hogy érzem azt hogy nedves a betét de olyan mintha semmi sme jönne . Bocsi ha ez kicsit zavaros de az amit most "érzek" az bonyolult.
2014. okt. 15. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez már az lesz.Ne parázz,szólj neki,ő segíteni fog.
2014. okt. 15. 19:32
 5/12 A kérdező kommentje:
De ha meg azt mondom hogy anya megjött és mégsem akkor az meg nagyon gáz lenne .
2014. okt. 15. 19:48
 6/12 Titkos Arisztid ***** válasza:

Ha nem jött meg az se lenne gáz, de tudomásom szerint az első lehet csak ilyen kis pecsételő vérzés is. Félned nem kell, ha egy hét után sem javulnak a tünetek, még akkor sem valószínű, hogy bajod van.. Szólj anyukádnak, ő is átesett ezen, nem fog hülyének nézni, ő az aki ezt a legjobbban meg fogja érteni, bízz bennem ;)

Egy gyógyszerész...

2014. okt. 15. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez bizony már az első mensid volt...
2014. okt. 15. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak, mert lehet holnapra beindul rendesen. Az is előfordul, hogy most csak ennyi volt, és az is, hogy maszatolgat pár napig barnán, vagy pirosasan. Ez teljesen normális, viszont az nem, hogy nem mersz szólni anyukádnak.
2014. okt. 15. 20:40
 9/12 anonim válasza:
Végül elmondtad anyukádnak?
2014. okt. 20. 18:26
 10/12 anonim válasza:
Tuti hogy megjött mert ennyire túl reagálod és hisztis vagy... De komolyan! Meg ha megjött most akkor az én kommentemet is sértőnek fogod találni :D Jó tanács nekem már vagy 2 éve megvan, és nekem is valahogy így kezdődött ez az egész, de puszillak üdv a fiatal nők klubjában, következőleg a Klimax klubban találkozunk úgy 40 év múlva!
2014. okt. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!