30 éves vagyok. Egy hete vérzés lépett fel szex alatt, után, azóta semmi, panaszom sincs. Bő egy éve voltam rákszűrésen, azóta kialakulhatott esetleg méhnyakrák?
Figyelt kérdés
2.gyermekemmel voltam 3-4 hónapos terhes a legutóbbi szűrésnél,p2 eredménnyel. Állandó partnerem van,lehetséges hogy bő egy év alatt kialakul a betegség vagy lehet hogy más probléma lehet a háttérben?#méhnyakrák #minimum kialakulás
2014. okt. 15. 13:33
1/2 anonim válasza:
Baktériumos fertőzés is okozhat ilyen problémát. Menj nőgyógyászhoz!
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy bakterium, esetleg hormonális változás okozza, de sajnos ha ritkán is de van rá példa, hogy egy agresszív HPV virus elváltozást okoz. Pont tegnapelőtt voltam rákszűrésen s ott mondta a doki, hogy nagyon ritka . Mindenképpen menj el. Írd meg, hogy döntöttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!