Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! Az előző ciklusomnál...

Segítség! Az előző ciklusomnál elfelejtettem kivenni a tamponom és most meg nem tudom kiszedni. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve! 17/L

Figyelt kérdés
Szóval mikor utoljára menstruáltam bennem maradhatott az utolsó tampon, de nem értem hogy felejthettem bent, ilyen még soha nem fordult elő velem. Ma megjött és mikor tettem fel az újat, éreztem, hogy nehezen megy és akkor felnyúltam és kitapintottam, hogy van ott valami. Sajnos nagyon magasra felnyomtam és nem tudom kiszedni, a kihúzószála nincs már bent, szerintem kiesett. Apukám nevel, neki nagyon kínos lenne szólni, hogy gáz van. Mit tegyek? Kérlek segítsetek.

2014. okt. 14. 23:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%

Mit trollkodsz?

Seg.h.lye liba!

2014. okt. 15. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Kamu
2014. okt. 15. 15:10
 13/13 anonim válasza:
100%

A tamponok dobozában a tájékoztatón van rá tanács, de egyébként:

Guggolj le, kezd el nyomni, mintha egyébként csak a székletet akarnád kitolni. Úgy elvileg kiesik.

2014. okt. 15. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!