Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám kicsit eltolni?

Hogyan tudnám kicsit eltolni?

Figyelt kérdés

Jövőhét csütörtökön műtik a térdem , pár napja közölte a doki, hogy tovább nem várhatunk.

Viszont az a gond, hogy ha lesz akkora mázlim pont aznap "jön meg", ami nem túl szerencsés, mert fel sem kelhetek majd az ágyból.Van vmi módszer amivel késleltetni lehetne???

Gyógyszert nem szedek, így az kilőve!!!!

2010. jan. 23. 20:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, most látom már kérdeztek ilyet.
2010. jan. 23. 20:55
 2/5 anonim válasza:
ez mi at ne legyen szegyelni valod ha jonie kell akor jojon ezt nem lehet meg akadajozni szerintem ezert senki nem fog ki nevetni senki aki meg is az egy nagy...
2010. jan. 23. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
csak gyógyszerrel lehet!!!!
2010. jan. 24. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A dokinak mondtad ezt? Tervezhető (tehát nem azonnali életmentő) műtétet soha nem csinálnak mensi alatt, mert teljesen más a véralvadási és a fájdalomtűrő szint is. Mondd el a dokinak és pár nappal eltolja a műtét időpontját, a tovább nem lehet várni gondolom nem arra értette, hogy 4-5 napot sem. A mensidet csak gyógyszerrel lehet eltolni, a házipraktikák vagy működnek vagy nem (nálam pl. soha) de egy műtétnél amúgy sem szabad ilyennel kockáztatni.
2010. jan. 24. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Én benga nem említettem a dokinak, mert akkor eszembe sem volt, inkább az aggasztott, hogy magyarázzam majd meg az 1 éves kisfiamnak, hogy fel sem kelhetek hozzá.

Viszont a doki sem kérdezett rá, de holnap felhívom az a tuti, jó lenne, ha elhalasztaná, mert műtét után csak ágytál jöhet szóba egy napig és ez így tök gáz.Köszi Nektek!!!!!!!

2010. jan. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!