Fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni, azóta pecsételő vérzésem van. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Már kb. 15 napja(beleértve a menstruációt) vérzek, persze nem nagy mennyiségeben, de akad rá példa, pl ma már tampont is kellett használni, annyira véreztem. Még csak első hónapot szedem tudom lehetnek pecsételő vérzések, na de egész idő alatt? Holnap megyek doktorhoz (megérkezett a vérvétel eredménye), csak gondoltam itt is megkérdezem másoknak, hogy ment a hozzászokás? :)2014. okt. 13. 20:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez semmiképp sem jó jel, bár nekem az is fura, hogy azelőtt jóváhagyta a szedést, mielőtt látta volna a vérvétel eredményét. Az én dokimat egy másik dologról kérdeztem, amivel kapcsolatban azt mondta, hogy az a lényeg, hogy a szünetben legyen a vérzés, tablettás időszakban ne. Lehet másikat fog adni. Én mindenesetre nem véreztem, amikor elkezdtem szedni.
2/5 A kérdező kommentje:
hmm, barátnőmet megkérdeztem, mondta, hogy neki is volt... meg úgy mindenki mondta, hogy hozzá kell szoknia, csak nálam az a fura, hogy sok jön..
2014. okt. 13. 20:13
3/5 anonim válasza:
nekem egyhuzamba megvan amióa elkezdtem szedni.. ma a 26.nap.. igaz, hogy 7 napig volt erős aztán nagyon gyenge.. tegnap erősödött fel. ugye már abbahagytam a 21 tabit, ugyhogy most ugymond megjött a bajom. én tegnap az orvosommal telefonon bezséltem, hogy mi a teendő, aztmondta hogy várjam meg a 2. hónapot ha ugyan ez a gond, akkor menyjek be hozzá szakrendelésre. :)
Nekem vérvétel nélkül adott tablettát, úgy hogy most szedem előszőr.
4/5 A kérdező kommentje:
A vérvételi eredményem tökéletes lett. Bementem rendelőbe, épp szülésen van, sajnos 1 héten egyszer rendel... így lehet a telefon a legcélszerűbb.
2014. okt. 14. 15:52
5/5 anonim válasza:
én is azért beszéltem vele telefonon, mert az enyém is csak heti 1x rendel sajnos..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!