Ez mit jelent? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
13 eves vagyok,nagyjabol 3 eve van folyasom. Ugy egy hete nagyon eros,olyan erzes mintha bepisiltem volna vagy nem is tudom. Es eleg rossz szine van. Vagy is nem tul sargas hanem olyan ronda mustar sarga...Nem tudom megfogalmazni...az allaga szerintem normalis.2014. okt. 11. 19:15
1/4 anonim válasza:
Beszéld meg anyukáddal, hogy vigyen el az orvoshoz. Létezik gyermek nőgyógyászat, szerintem arra van szükséged. Ijesztő, hogy három éve fennáll ez a probléma, nem írtad el? És a bugyik mosásakor nem vette észre anyukád? Jobbulást.
2/4 A kérdező kommentje:
Ket eve nem elek anyaval...de nem harom eve van. Kbegy hete van tobb folyasom. Elotte nem volt olyan mennyisegu,hogy zavarjon. Csak most.
2014. okt. 11. 19:47
3/4 anonim válasza:
egyes voltam: jaj istenem, jól beletrafáltam, ne haragudj! Van egyáltalán felnőtt nő a közeledben, aki el tudna kísérni az orvoshoz? Nem jó ezzel játszani, és gyógyítható.
Javulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!