Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes lehetek fogamzás gátló...

Terhes lehetek fogamzás gátló injekció melett?

Figyelt kérdés
én fél éve kapok fogamzás gátló injekciót, most januárban rengeteget hiztam, és sokat eszem meg fájdogál a mellem főleg a mellbimbóm, szerintetek ez lehet terhesség? Vagy csak az injekció játszik velem? Ha valaki szedi depo proverát és voltak hasonló tünetei, vagy teherbe esett az injekció mellett kérem segitsen.
2010. jan. 23. 12:55
 1/2 anonim válasza:
100%
Bármilyen fogamzásgátló mellett teherbe lehet esni!Nincs 100 százalékos védekezés!Például egyik ismerősöm hurok mellett lett terhes!Menj el a nőgyógyászodhoz egy vizsgálatra!
2010. jan. 23. 13:03
 2/2 anonim válasza:
szia,ha elolvastad a depo provera injekciós papirnál a 4. pontban leirtakat..akkor ezek a tünetek megfelelőek,mellékhatása lehet.képzeld nekem 17napja folyamatosan megvan..a dokim meg momdta hogy várjuk még,mert ha kapok vérzéscsillapitós gyógyszert,sem biztos hogy használ.vagy egyszerüen vegyél egy tesztet..az sokat elárul.
2010. ápr. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!