Terhes lehetek fogamzás gátló injekció melett?
Figyelt kérdés
én fél éve kapok fogamzás gátló injekciót, most januárban rengeteget hiztam, és sokat eszem meg fájdogál a mellem főleg a mellbimbóm, szerintetek ez lehet terhesség? Vagy csak az injekció játszik velem? Ha valaki szedi depo proverát és voltak hasonló tünetei, vagy teherbe esett az injekció mellett kérem segitsen.2010. jan. 23. 12:55
1/2 anonim válasza:
Bármilyen fogamzásgátló mellett teherbe lehet esni!Nincs 100 százalékos védekezés!Például egyik ismerősöm hurok mellett lett terhes!Menj el a nőgyógyászodhoz egy vizsgálatra!
2/2 anonim válasza:
szia,ha elolvastad a depo provera injekciós papirnál a 4. pontban leirtakat..akkor ezek a tünetek megfelelőek,mellékhatása lehet.képzeld nekem 17napja folyamatosan megvan..a dokim meg momdta hogy várjuk még,mert ha kapok vérzéscsillapitós gyógyszert,sem biztos hogy használ.vagy egyszerüen vegyél egy tesztet..az sokat elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!