Okozhatja ezt a fogamzásgátló tabletta?
Figyelt kérdés
Első fogamzásgátlómat kezdtem el szedni múlt hét kedden, ugye akkor is volt a menstruációm. Elvileg vasárnapra már el kellett volna múlnia neki, de most még barna kissé véres folyást tapasztalok, aminek az állaga a fehér folyáshoz hasonlít. Ez normális? vagy miért lehet?
Előre is köszönöm :)
2014. okt. 8. 07:03
1/4 anonim válasza:
Hívd fel a nőgyógyászodat és kérdezd meg.
2/4 anonim válasza:
Igen, okozhatja az is. Nekem mindegyik fogamzásgátló össze-vissza vérezgetést okozott, nem volt két hetem soha nyugodtan. És hiába írt az orvos másikat, mindegyiknél ez volt. Elképzelhető, hogy neked pár hónap alatt beáll majd, ha bírod, akkor várj még vele, ha nem akkor orvos, ír majd másfajtát. Nekem csak akkor rendeződött, mikor végleg elhagytam a tablettát.
3/4 A kérdező kommentje:
De a gyógyszer így is hat?
2014. okt. 8. 13:33
4/4 anonim válasza:
Igen, hat, de itt írja is, hogy ha a menzesz első napján vetted be, akkor kb. 10% az esély, hogy rendellenes vérzés legyen. Ha a hetedik napon vetted be, akkor az első hónapban még nem alakul ki a védelem, akkor még nem hat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!