Mi lehet a túróban amitől mindig vérezni kezdek?
Amikor 2-3 napig több, 10-20 dkg túrót eszek, utána elkezdek picit vérezgetni. Eleinte azt hittem véletlen, de mostanra kitapasztaltam, hogy akkor van, ha túrót eszek. Máskor kevés tejteméket fogyasztok, mert nem szeretem, pudingot, trappista sajtot, gyümölcsjoghurtot eszek rendszeresen, de nem túl sokat. Megváltoztathatja a tehéntúró a hormonjaimat?
45 éves vagyok.
Elvileg ugyan lehetetlen, de gyakorlatilag nem kizárt, hogy valamilyen anyag hormonként hat a szervezetedre, vagy csak a több tejfehérje hat valamiért rád így.
A helyedben mindenképpen felkeresnék egy nögyógyászt, mert lehet más oka is a vérezgetésnek, és tényleg véletlen egybeesés a túróevéssel. (esetleg a változókor kezdete - elöfordulhat már ilyen korán is)
De ettöl függetlenül egy ideig hagyd el a túróevést vagy legalább keress más fajtát (esetleg házit)
elkezdtem keresgélni a neten, és itt írnak valami olyasmit, hogy megnövelheti az ösztrogénszintet a tejtermék:
Lehet, hogy ettől van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!