Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon kérdés?!

Tampon kérdés?!

Figyelt kérdés
A leugatástól nem tartok, több mint valószínű én is így reagálnék, ha elolvasnám az alábbi kérdést. Párom fél éve külföldön dolgozik, szombaton, meglepetésből hazautazott 2 napra a születésnapomra. Buliztunk, kicsit többet is ittunk a kelleténél. Nekem csütörtökön jött meg a menstruációm, szombaton még kicsit megvolt és tampon volt bennem. Kissé "belemelegedtünk" a dolgokba, szeretkeztünk. Másnap reggel felkeltem és akkor tudatosult bennem, hogy úristen, a tampont kétlem, hogy kivettem előtte. Teljesen kétségbeestem, hogy most mi legyen. Elmentem fürdeni, a tampon azonban nincs meg. Lehet, hogy az alkohol hatására nem emlékszem rá, hogy kivettem volna?? Fel tud annyira "csúszni", hogy "elvesszen" bennem? Tudom, nagy hülyeséget csináltam, de ez van.Egyébként azóta még vérzek kicsit, tehát ha a tampon bennem lenne, csak érezném, nem? Orvoshoz csak jövő hét elején tudok menni.....
2014. okt. 6. 10:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Nagyon ideges voltam, már úgy voltam vele, hogy lehet, mégsincs bennem és ennyire hülye vagyok. Majd még egyszer megpróbáltam, akkor sikerült nagy nehezen kiszednem. Az orvosnak szerinted említsem meg? Lehet kéne tejsavas irrigáció vagy valami?
2014. okt. 8. 13:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Mindenképp mond el neki,mert lehet,hogy ír fel valamit.
2014. okt. 8. 14:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Minek kellene ezért orvoshoz menned?

Minden rendben van már veled!

2014. okt. 9. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!