Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet egyenletes hajhull...

Mitől lehet egyenletes hajhullásom?

Figyelt kérdés
Derékig erő hajam van, teljesen természetes, nincs festve. Gyermekkoromban egészen olyan 14 éves koromig hihwetetlenül dús vastag szálú hajam volt. Ezután kb 3 évig hidrogénes melirozassal volt szőkitve, és ritkitották is ollóval. Ezután már nem festettem.nem vágták ilyen módszerrel, de egy vékonyszálú kezelhetetlen hajjal álltam szembe. Az évek nem hozták helyre viszont újabban már úgy gondolom hogy ritkább is a hajam nem csak vékonyszálú. Hetente 2x mosok hajat, és mindig lófarokva hordom, 2 mosás között nem fesulom ki alaposan illetve összefogva van éjszaka is? Talán ez okozhatja a hajhullásom? Valami ötlet?
2014. okt. 5. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez kerlekszepen a korral jar.
2014. okt. 5. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy a korral jár, na de azt elfelejtettem odairni hogy 23 éves vagyok :D
2014. okt. 5. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Rossz fogak,vitaminhiany-menj börgyogyaszhoz.
2014. okt. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!