Segítség. Mi lehet ez? Nagyon viszketek.
Figyelt kérdés
mar par napja nagyon viszket a hûvelyemnél és az egész puncim..lehetséges hogy új partnertõl szedtem õssze valamit sex kõzben mert csak a masodik alkalom utan kezdtem el viszketni. vagy valamit õssze szedtem valahogyan? eddig betadine hüvelykupot használtam 2-3napig és mellete canesten kenőcsöt es most megint vissza tert a viszketes..nagyon kellemetlen.2014. okt. 5. 17:38
1/3 anonim válasza:
Úgy néz ki sajnos,hogy igen összeszedtél valamit.Jó lenne mielőbb nőgyógyászhoz menned.A mai rohanó világban ez már nem számít nagy dolognak.De míg nem kezelted magad és veled egyszerre a srác is,ne dugjatok!
2/3 anonim válasza:
Lányoknál előfordul, itt-ott összeszedni valamit, nem kell hozzá partner:)
Nekem senkim sem volt, tehát tuti nem mástól,de többször volt ilyen. Pl strand után, bevásárlóközpont wc után...tanultam is belőle!
Klion nevű kúp,ha jól néztem receptes, dokihoz kell menned nincs mese.
Nekem 1-2 nap alatt használt, azt kaptam. Magamtól pedig bepanthen plus kenőcsöt kezdtem el,kicsit nyugtatja a viszketést.
Menj el, nem kell szégyellni, így nem gyógyul meg,csak rosszabb lesz.
3/3 anonim válasza:
Forduljon kezelõ orvosához vagy gyógyszerészéhez!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!