Miért nincs rendes vérzésem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok lassan 3 éve szedek fogamzásgátlót de most akarok gyógyszert váltani mert váltottam nőgyógyászt és azt mondta túl erős gyógyszert szedek. Méhszájsebem is van 3 hete derült ki jövőhéten lesz a fagyasztás. Nem nagy sebről van szó. Csütörtökön jött meg a menstruációm de nem vérzek hanem barnázok. Miért???
Holnaptól kezdem a gyógyszer szedését újra, szerdán lesz a fagyasztás.
Egyébként ez a fagyasztás mit takar, hogy kell elképzelnem?
2014. okt. 5. 15:30
1/4 anonim válasza:
mielőtt elkezded szedni a gyógyszert, csinálj egy terhességi tesztet!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. 3 héttel ezelőtt csináltam egy tesztet negatív lett. Voltam dokinál aki megvizsgált látta volna ha terhes lennék...utána mivel méhszájsebem van nem lehetett nemi életet élni szóval szintén azt igazolja nem vagyok terhes.
2014. okt. 5. 20:51
3/4 anonim válasza:
Még megjöhet rendesen, az elején nem mindig olyan
erős
4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt jellemző...nincs erős vérzésem van de nem erős és nem olyan mint kellene lennie...mind1 holnap megyek dokihoz mindent megkérdezek tőle.
2014. okt. 7. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!