Én azt hallottam hogy ha menstruáció alatt festjük be a hajunkat, akkor máshogy fog a festék és nem lesz olyan élénk se. Szerintetek ez igaz?
Igen, ez pontosan így van!
Sőt ilyenkor daueroltatni sem szoktak, mert az sem lesz tartós...
Figyeld meg, hogy menstruáció ideje alatt a hajad is más : nem úgy áll, mint máskor, hamarabb összeesik.
Amúgy ezt a fodrászok is tudják, szokták figyelmeztetni a vendégeiket erre.
Igen, a fodrász barátnőm szőkítette a hajam, és nézte hogy mért nem szívja elég jól a szőkítő. Aztán később kértem tőle egy tampont, erre jól lecseszett, hogy:
- De hülye vagy, mért nem szóltál, hogy menstruálsz, akkor jó hogy nem tudtam kiszőkíteni a hajad :)
Én meg csak néztem, hogy mivan? Mi köze a menstruálásnak a hajfestéshez? Azt mondta, hogy akkor nem fogja a festék rendesen, főleg az első 3 napban.
Elhittem neki, csak fodrász, akkor csak tudja, meg hát tényleg nem sikerült a festés normálisra.
Én meg azt hallottam, ha kerítés festés közben kakálok, akkor még a seggszőröm is festékes lehet.
Szerinted igaz?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!