Ez a Jóni-masszázs egy perverz beteges dolog, amit a gátlástalan, kielégíthetetlen szerencsétleneknek találtak ki, és különböző magukat igazolni próbáló kiéhezett nőstények szórakoztatására szolgál.
Szerencsétlen férjed....
2014. okt. 6. 19:11
12/18 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy a beteg. Ha lenne benne részed utána, nem így nyilatkoznál. Perverz beteges, ezen sírok b..d meg! Ha kézzel hozzányúlnak egy nemi szervhez és jó érzést okoznak neki az mióta beteges? A legszebb gyönyörökben lenne részed. Pókhálós p.nájú. Ha neked egy ujjazás beteges, akkor milyen amikor pengéket meg minden sz@rt dugnak beléd, meg áramot vezetek beléd, vernek meg aláznak, pisi, kaki szex, meg amikor egyszerre 5-en b--nak ha nem többen, orrba szájba és folytathatnám, az gondolom neked teljesen normális, mindennapos, de ha gyengéden simogatnak ott lent az már a te értékrendedbe nem fér bele, gratulálok?!
2014. okt. 6. 22:32
13/18 anonim válasza:
Istenem, hogy ilyenek is szabadlábon szaladgálhatnak...
Nem szégyelled magad??
Nem érdemelsz meg egy normális rendes kapcsolatot, ne tégy tönkre legalább másokat a beteges ötleteiddel!
2014. okt. 7. 11:08
14/18 anonim válasza:
Nem számít megcsalásnak, mert ez nem két ember intim kapcsolatáról szól, hanem egy ősi masszázstípusról. Képzett masszőrként én is csináltam már ilyet kérésre és ha kellően kulturált, intelligens a hölgy, akkor nem zárkóznék el ettől. Bővebben privátban, ha egy lányt, hölgyet érdekli a jóni-masszázs.
2014. okt. 7. 12:57
15/18 anonim válasza:
Ha esténként egy klubban masturbálsz a szinpadon és még pénzt is keresel vele, neked az sem számítana megcsalásnak... hiszen nem jár benned p.nisz.
2014. okt. 8. 11:15
16/18 anonim válasza:
Ezt a masszázst pont az olyan nyomorult perverzeknek találták ki, akik soha nem tudtak normális kapcsolatot kialakítani egy mormális férfivel.
A masszőröknek ez csuda jó buli, komoly pénzért, de azért azt meghallgatnám hogy beszéli le a 83 éves kivénhedt lotyót, aki jelentkezik egy ilyenre.
(mert gondolom nagymamátok elképzelhetetlen hogy ilyesmire vetemedjen.)
2014. okt. 8. 14:45
17/18 anonim válasza:
"Nem számít megcsalásnak, mert ez nem két ember intim kapcsolatáról szól"
Hát tudod, ha ez neked nem számít intim kapcsolatnak, akkor nem tudom mi lehet neked az!..
2014. okt. 9. 14:23
18/18 anonim válasza:
Szia,
Azt javaslom vedd figyelembe az ajánlásokat, azaz azok véleményeit, akik már igénybe vették az adott helyen az intim masszázst.
Íme egy ötlet google maps térkép keresőjébe írd be: jóni masszázs
Akiről a legtöbb és legmagasabb értékű értékelés van jó eséllyel profi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!