Mire számítsak? PCOS
először is minden olyan régi/új leletet vinni kell, amit be tudnak írni, pl: szemészet, nőgyógyászat, 1 hónapnál nem régebbi vérkép.
felveszik az adataid,beszélget veled egy kicsit, majd a legközelebbi találkozásunkhoz meg kellett csinálni egy cukorterheléses tesztet. ad cukrot, elmész vérvételre, leveszik a vért, utánna megiszod a cukrot, majd 2 óra múlva megint leveszik a vért.
visszamentem 2. alkalommal, megnézte az eredményeket, felírt gyógyszereket a teszt eredménye végett, és most várok, majd márciusban kell vissza mennem.
előtte újabb vérképet kell csináltatnom, hogy mennyit és mit változtak az adatok a gyógyszeres kezeléssel szemben.
Nőgyógyász is írt fel fogamzásgátlót, ami nem teljesen az (cypromix a neve)és azzal van meg a menstruációm végül is, ha nem szedem, akkor nincs.Jártam már úgy is, hogy abba hagytam más tanácsára és nem jött meg hónapokig, mire a doki vissza tudta hozni.Végső megoldás, ha gyereket szeretnék a műtét előtte és utánna lehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!