Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt lehet...

Menstruáció alatt lehet mintát venni?

Figyelt kérdés
Bocsánat, ha hülyén sikerült megfogalmaznom a kérdést. Szóval az a helyzet, hogy leghamarabb csak olyan időpontot kaptam a nőgyógyászhoz, mikor éppen menstruálok. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor lehet -e mintát venni? (Citológiához kéne). Még sosem jött így ki a "lépés", ezért nem tudom.
2010. jan. 21. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha már így jött ki a lépés akkor semmin nem múlt volna még 4-5 nappal odébb rakni.

Igazából nem tudom, hogy vizsgálhatnak-e így. Jó lenne felhívni az orvost, mert erős a gyanúm, hogy nem (nem szeretnek az orvosok menstruáló lányokat ilyen módon vizsgálni, mert nyitott a méhszáj és igen nagy a fertőzésveszély). Hátha még tud időpontot adni.

2010. jan. 21. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem a dokim aztmondja mindig ugy időzitsem a viszgálatot,rákszűrést hogy ne menstruáljak.
2010. jan. 21. 23:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is inkább a nemre tippelek, csak gondoltam megkérdezem itt, hátha... A gond az, hogy heti 2 alkalommal rendel a doki, és vagy 2-3 hétre előre telített nála minden időpont. De holnap mindenképpen felhívom őket, hátha van még egy alkalmasabb.
2010. jan. 21. 23:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. jan. 21. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem is mennék el akkor!Amúgy is kellemetlen,hátmég ha menstruálok!Egyébként szerintem nem,ha nincs nyomós indok!
2010. jan. 21. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!