Hogyan zajlik egy fibroadenoma műtét?
Mekkora a fibrod?
A kicsiket nem szokták kivenni
Nekem 2 napja volt a műtétem.Nyáron kitapintottam,decemberre sikerült minden vizsgálatot elintézni,sebészt találni,decemberre műtétet kitűzni.
5 cm volt mire észrevettem,s mivel növekszik,habár jóindulatú és csak ritkán (mensi előtt ) fájt,érdemes volt kivenni.Ami meggyőzött,minél tovább húzom,annál nagyobb lesz,és annál több fog abból a mellből hiányozni.
Nagyon pozitív tapasztalatom van, mindenki kedves,segìtőkész volt a műtét során. Ruha nem lehet rajtad,lepellel letakarnak. Az altatás egy pillanat,utána a szobában ébredsz🙂 Ha minden rendben, másnap lehet hazamenni,1o nap után varratszedés,itthon minden nap szurit kell beadni magamnak a trombózis elkerülése érdekében.
Fájdalmam a műtét után is alig volt,pihenés,kìmélő életmód a lényeg,ne emelj,hajolgass utána egy darabig,ha úgy érzed,hogy megy,akkor sem!
Ne aggódj,profik a dokik♥️
Ami kimaradt,ha megfázol, a műtét halasztódik,2x jártam ìgy.
Ott műtenek, ahol a sebészed dolgozik, nekem Bp.Bajcsy♥️🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!