Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló mennyire vagy...

Fogamzásgátló mennyire vagy egyáltalán jó menzeszi kemény görcsökre?

Figyelt kérdés
A fogamzás gátló nem használ nekem mivel egy betegségemre szedek mást és a kettő befolyásolja egymást. Nálam a menzi ugy zajlik hogy az első 2 napom kegyetlen görcsökkel jár. lever a víz ráz a hideg felváltva falfehér vagyok... nem tudom mihez hasonlítani ezt az érzést de nagyon rossz. És sajnos semmilyen görcsoldó nem használ már próbáltam mindent ugyis hogy kombináltam... Itthol ilyenkor ugy tudom enyhíteni hogy van egy zselés jegelőm amit ha forró vizbe dugok ugye meleg lesz és ráteszem a hasamra.. Most ugy van hogy hétfőnként jön meg mindig 28. napra és olyankor iskolába vagyok ott ezt nem tudom megoldani. Egyik ismerősöm mondta hogy a fog. gátló jó erre mert ő is ilyen volt. ma irattam a dokival fel mondtam hogy mire kell igazából de ufy nem mondott rá semmit.. szóval aki hasonló cipőben jár mint én tudna nekem erről mesélni? mármint hogy megéri e , használni fog e stb..
2014. szept. 29. 20:11
 1/1 Sziszamanó válasza:
Szerintem először próbálkozz a citromlével. Ha abból iszol 1l-t mielőtt megjön 1-2 nappal NE HIGITSD . nekem használt de ez se biztos hogy mindenkinek bejön ! :)
2014. okt. 9. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!