Voltam orvosnál, és a doki, közölte hogy gombás, fertőzésem, van és fáj, van mikor viszked, a hűvelyem, is kaptam gyógyszert, meg kupott, már lassan másféléve, nem tudok kigyógyulni, belőle milyen vizsgálatokat, tudtok ajálni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 18:41
1/2 anonim válasza:
van partnered? ha igen kezelték őt is? mert kéne.
ha ez mind megvolt, vagy nincsen partnered és folyton gombád van, akkor a beleidben lehet a gond, ott szaporodhatott el a gomba. ha a nyelved ezekmellett még lepedékes is, (általában a tövénél, azaz hátul kezdődik a fehér trutyi), akkor kb 99%, h a beleiddel van a baj
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám.A nőgyógyászom életmódváltást javasolt,miszerint csak teljeskiörlésű kenyeret lehet enni,a fehérlisztből készült dolgokat el kell felejteni,naponta legalább 2-3 joghurt,kerülni kell a cukros dolgokat,ha lehet csak ásványvizet inni.Ha ezeket betartod szép fokozatosan el fog múlni.Nálam legalábbis bevált!És bármilyen fura,de a stressz is okozhat ilyen problémákat.Azt mondta,hogy például vizsgaidőszakban mindig sokkal több lány keresi fel ilyen problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!