Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elől hátul lapos vagyok. Van...

Elől hátul lapos vagyok. Van valami megoldás? 16/L.

Figyelt kérdés

Se mellem, se fenekem nincs. De szó szerint semmi, az AA-nál is kisebb sztem. Pedig annyira vékony nem is vagyok. De annyira elegem van ebből, hogy így nézek ki, mondják is nekem

"Így egy pasinak se fogsz kelleni, egyedül fogsz meghalni! Ilyen alakkal gyereket se tudsz majd szülni! Ásd el magad, senkinek nem kell ilyen lány!"

És már kezdem elhinni hogy igazuk van, eddig mondtam nekik, hogy: Majd nézzetek meg 10-15 év múlva, hogy boldog leszek, lesz családom... de attól félek, hogy igazuk van, és sose lesz senkim. :( pedig a barátaim szerint kedves vagyok, meg jó a társaságom, de gondolom ez semmit nem számít ha így nézek ki ... Fogok még változni? Anyum szerint későn érő típus vagyok, ő is az volt. De egyáltalán nem azt látom, hogy én fejlődnék is még valamit :(

By: Egy elkeseredett 16 éves lány.

2014. szept. 29. 19:03
 1/1 gömbicica ***** válasza:

fenekedet tudod formálni, a mell formája, mérete alkati dolog.

de csak olyan speciális gyakorlatokat csinálj, amik a feneket formálják, de a comb nem lesz erőteljesebb tőle.

mondjuk négykézláb állás és lábakat lassan magasba emelgetni. nem tudom jól irtam-e le.

Testnevelés tanár biztosan tud segiteni ilyesmiben.

Nem mindenki szereti a nagy melleket.

Egy kollaganőmnek elég nagyok vannak, azt azért cikizik csöcsösnek.

ráadásul görnyedten már, gondolom a háta sem éppen fájdalom nélküli(

légy boldog, kiegyensulyozott, és barátkozz meg velük :)

a popsiformálást pedig vedd szigoruan ha elkezded.

2014. szept. 29. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!