Miért nem jön meg? A mellbimbóm annyira fáj, hogy sírni tudnék, a "pöttyök" mellette-rajta bedagadtak
Figyelt kérdés
2hónapja nem jött meg a menstruációm,mitől lehet?
teszteket csináltam,negatív.
Már annyira érzem,hogy meg kellene jönnie,hogy tele lettem kiütésekkel,görcseim vannak,de 2hónapja nincs semmi....valaki volt már így?
2014. szept. 29. 14:16
1/8 anonim válasza:
A mellbimbódnak egyáltalán nem kellene fájnia attól, hogy megjön. Korábban is volt már ilyen nálad? Mert ez egyáltalán nem gyakori. A mellek megduzzadnak a menstruáció előtt és feszülnek, de nem dagadnak be rajta a dudorok. Kiütések szintén nem lehetnek ettől. Szerintem menj orvoshoz, mert ez az egész nem hangzik valami jól.
2/8 A kérdező kommentje:
A mellbimbóm ilyen szokott lenni menstruáció előtt,voltam már orvosnál,azt mondta semmi bajom,de én ezt nem hiszem el.A vesémmel vannak bajok,de azzal meg nem függ össze.Én ezt nem értem.
2014. szept. 29. 14:52
3/8 anonim válasza:
Ha semmi oka nincs annak, hogy egy hónapja késik azt érdemes megnézetni, pláne ha görcseid is vannak, komoly bajod is lehet. A mellbimbóddal nem tudom mi van, én ilyet még nem hallottam.
4/8 anonim válasza:
Lényeges, hogy mennyi idős vagy?
7/8 A kérdező kommentje:
tudom,hogy megesik,hogy kimarad..de 2hónapja nem menstruálok
2014. szept. 29. 17:29
8/8 anonim válasza:
Jó, jó, de nem mindegy hogy 14, vagy 34 éves vagy-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!