11 évesnek szivacsos melltartó?
Figyelt kérdés
Nem ilyen push upra gondoltam. Csak ilyen kis csipkés melltartóra amiben csak egy kis vékony (fél cm se) szivacs meg merevítő..2014. szept. 28. 21:49
1/4 anonim válasza:
Jó az, én pl. nem is szeretem a nem szivacsosat, mert ha hideg van átlátszik a bimbóm :D
2/4 anonim válasza:
Gyermekruházati boltokban általában lehet kapni olyat amit mondasz. Csipke nélkül pamutból láttam vékony szivaccsal, de olyan kapcsokkal mint egy felnőtt melltartó.
Sajnos a suliban egy lány elkezdi és a többi kevesebbnek érzi magát enélkül.
Ha van felétek Intimissimi bolt ott is szét lehet nézni. Elvileg felnőtt nőknek készülnek melltartók, de szerintem a B kosár a legnagyobb náluk, akkor is ha azt C-nek hívják. Leginkább teljesen kislányosan egyenes nőkre való melltartót lehet kapni tőlük. Lehet hogy találsz kislánynak valót is köztük.
3/4 anonim válasza:
Én olyat 12 évesen hordtam először mert előbb nem kaptam ( :( ) de szerintem nem kortól függ nincs vele semmi baj:)
4/4 anonim válasza:
ilyenkor toppot szoktak hordani nekem a lányom is azt hordott nincs csattja olyan mint egy melltartó van kevés szivaccsal is meg többel is csak nincs benne merevítő és nem kapcsos csak belebújós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!