Miért van az, hogy csak 2-3 havonta jön meg a menzeszem? :S
17 éves vagyok,terhes nem vagyok,mert most csináltam 2 tesztet is.Eddig is volt ien hogy 1-1 kimarad,de mióta élek nemi életet csak 2-3 havonta jön meg.
Mi lehet a baj?:S

Szia!
Nekem rosszabb a helyzetem:egy évben 3-4-szer jön meg,pedig az első 2007 novemberében jött meg...(16 vagyok,idén novemberben leszek 17.)
Mióta menstruálasz,mikor jött meg az első?Ha több,mint 2 éve,irány a nődoki,ahol csak hasi ultrahangot csinál(ami ugye nem fáj,sőt,érdekes is,mert én szoktam nézni,hogy mit vizsgál éppen,és tök érdekes,hogy milyen is az emberi test!).Ha ott nem lesz semmi baj,menj el a belgyógyászatra/endokrinológiára(az endokrinológia a belső elválasztású mirigyekkel,a hormonrendszerrel is foglalkozó ágazat.)!
Én elmentem nődokihoz,nem talált semmit,és utána az endokrinológián vért vettek,és hormonvizsgálatokat csináltak(mármint nem velem,hanem a véremet elemezték hetekig).Nem találtak ott sem semmit,csak a tesztoszteron-szintem kicsit magas,majd később kell mennem,hogy ellenőrizhessék,hogy változott-e valamit.
Sok sikert,ne félj!!:))
Nóry93
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!