Mit tennétek, ha valamelyik közeli rokonotok nőgyógyász lenne? Járnátok hozzá?
Gondolok itt apára aki szeretne vizsgálni, törődni veletek?, bátyra, esetleg unoka testvérre?
Valószínűleg nagyon jó lenne mert lelkiismeretes lenne mindegyik, de azért egy kicsit fura lehet...
Mondjuk a kenetet lehet levetetném
(ha ingyen lenne)
Csak akkor mennék hozzá, ha a másikkal valami miatt
nem lennék elégedett -
Érdekes, de apuhoz nem mennék. Ha a tesvérem lenne, hozzá viszont igen.
Unokatestvért is hanyagolnám, nehogy véletlenül is terjesszen valamit az esetleges nyavajáimról.
Na én pont úgy jártam, hogy egy gimis volt osztálytárssam volt a nőgyógyász, 30 évesen.
Majd el süllyedtem, de azért nem szaladtam ki.
Nem, ez egy intim vizsgálat és betekintést is nyújt valamilyen szinten a pár szexuális életébe is. Nem biztos, hogy jó ezt a határt átlépni a rokoni kapcsolatnál.
Tanácsot kérnék tőle, ha gondom lenne és megkérném, hogy szerezzen egy megbízható kollegát.
Ha a férjem lenne az orvos, akkor engedném, hogy megvizsgáljon, de műtétet és szülést nem engedném. (nem tudna elfogulatlan lenne és az aggódás miatt hibázhatna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!