Tapasztalatok méhnyakrákról?
Már 2. hónapja észlelem, hogy másfél héttel hamarabb elkezdek vérezni még a mentstruáció előtt, először arra gondoltam, bizonyára a sok stressz, munkahelyi terhelés miatt jelentkezett, de bebizonyosodott, nem ideiglenes dologról van szó..Időpontot már kértem nőgyógyászhoz,sajnos pont akkor kaptam amikor "rendesen" menstruálni fogok, így vélhetően csak megbeszélni tudom vele a történteket, viszont nagyon aggódom már most, és biztos 1-2 hétig nem fogok semmi konkrétumot megtudni. Régebben sokszor volt folyásom, gyulladásom, nagyon sűrűn jártam orvoshoz, sikertelen kezelések tömkelege áll mögöttem.. rákszűrésem legalább 3 éve nem volt.. Arra lennék kíváncsi, ha valaki átélt ilyen betegséget, mik a tapasztalatok? Tünetek?
Előre is köszönöm ha Valaki veszi a fáradtságot ebben az "agyonrágott" témában és válaszol nekem.
Egyébként ez lehet hormonzavartól is -
A helyedbenn megnézetném a hormonjaim is
Egyik ismerősömnek van (volt?) méhnyakrákja...
Fájlalta az alhasát folyáskor is, tampon felhelyezése sem volt éppen kellemes neki (egy idő után nem is tudta feltenni) és nem tudott már szexelni a párjával, mert pokolian fájt a behatolás.
Az is nagyon fájt neki, amikor mintát vett a nőgyógyász, pedig azt egyébként meg sem lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!