Mivel tudnám megszüntetni közti és menstruáció előtti abnormális barnázást és progeszteron hiányt?
Már rengetegszer voltam dokinál, ő max fogamzásgátlót ír fel, azt nem szedhetek.
Természetes módszerek érdekelnének, vagy olyan orvos, homeopata, természetgyógyász elérhetősége aki lelkiismeretes, korrekt, és foglalkozik ilyen témával.
Korábban már volt endometriózis műtétem is, pedig még csak 21 vok :(
És sokszor kaptam candida fertőzést is, emiatt is nagyon odafigyelek a táplálkozásra.
Neten olvastam palástfűről, cickafarkról, barátcserjéről, sokszor ellentmondásos dolgokat, így nem merek csak úgy próbálkozni. köszönöm a segítséget.
Neked nem nőgyógyászhoz kéne menni, hanem endokrinológushoz, aki nem egy fog. gátlóval intézi el a dolgokat.
Ugyanis ha csinálnak hormonvizsgálatot, akkor azt tudják kezelni, pl. kapsz progeszteron pótlást.
És ha sokszor kapsz el candida fertőzést, akkor esetleg a hüvelyflórád nincs rendben, amit meg megint csak lehetne kezelni. Sok múlik az étkezésen is persze, de ha nincs kellő számú jótékony baktérium a hüvelyedben, akkor hiába a táplálkozás, gombás fertőzésed fog lenni. Illetve az is lehet, hogy nem is vagy belőle normálisan kikezelve. Vagy élsz nemi életet és a partneredtől kapod folyton vissza, mert ő nincs kikezelve. És ez ellen megint csak nem ér semmit a táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!