Ez még normális hajhullásnak számít?
Hosszú egyenes hajam van, naponta egyszer max kétszer fésülöm ki. Eddig nem vettem észre, hogy hullana, épp ezért nem is figyeltem, épp mennyit találok a lefolyóban, fésűben. Mosás közben négy-öt szál szokott a kezemben maradni, a többit utána szedem össze a kádban, lefolyóban.
Tegnap új sampont teszteltem (Alverde Szőke), és nagyon ráparáztam, hogy minden téren megfeleljen. Direkt simogattam a hajam mosásnál, nem marad e több szál a kezemben, számoltam, etc. 20 szál maradt a kezemben mosás során, de öblítés után a kádban vagy a lefolyóban semmi.
Kifésülésnél a szokásos mennyiség, szárításnál semmi, reggelre a párnán semmi, fésülködésnél a szokásos.
Már kezdtem megnyugodni, de azért még utánanéztem a témának, és sok helyen hallani, hogy sampon miatt hullhat a haj. Egy teljesen natúr termék miatt is? Ráadásul egy mosás után?
Vagy csak azok a szálak maradtak a kezemben mosás után, ami öblítéskor a lefolyóban köt ki? Ugyanis öblítéskor nem hullott semennyi.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!