Hogyan mondjam meg anyunak hogy melltartó kéne? 11/L
Figyelt kérdés
Ugyérzem itt az ideje de nem tudom hogy mondjam meg neki.... :/2014. szept. 24. 16:58
1/9 anonim válasza:
"Anya szeretnék melltartót hordani."
Fú de rohadt komplikált.
2/9 anonim válasza:
Egyszerűen elé éllsz és megmondod, hogy szeretnél melltartót hordani, mert.... és elsorolod az indokaidat. Csak pár másodperc míg kimondod és túl vgy rajta.
3/9 anonim válasza:
Látszik 11 éves vagy...hát a kicsi száddal és úgy hogy megértse!
4/9 anonim válasza:
Ha a sajat anyukadnak nem mered ezt elmondani,akkor valami nincs rendben küztetek.Mi lesz kesöbb?Ennel csak nagyobb problemaid lesznek,hidd el.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat , de ilyen témákról Én nem nagyon szeretek beszélni...
2014. szept. 24. 17:07
6/9 anonim válasza:
Apukádnak mondd meg, ő majd úgysem akar rá se gondolni, hanem benyújtja az indítványt anyukádnak :D
7/9 A kérdező kommentje:
Most komolyan , majdnem az összes barátnőmnek van ugy hogy nekik kisebb mint nekem :/
2014. szept. 24. 17:18
9/9 anonim válasza:
Anyudnak eszre kene vennie... Amugy én azt mondanám, hogy szeretnem kipróbálni a melltartót. Melyik fajtát javasolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!