Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől jöhet meg minden hónapba...

Mitől jöhet meg minden hónapban 21 napra?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy ève abbahagytam a fogamzásgátló szedèsèt mert nem jött meg tőle, utána visszaállt 28 napra, viszont pár hónapja 21-22 napra jön meg, ami idegesít, mert kb 2x van meg egy hónapban. A barátommal csak hètvègente látjuk egymást ès èg kellemetlen ha pont akkor van meg mikor együtt tudnánk lenni. Nem tudom merjek-e megint elkezdeni szedni bogyót, mert lehet az is olyan hatással lesz a szervezetemre hogy nem jön meg. Mit tegyek?

19L

2014. szept. 24. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz.
2014. szept. 24. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz menj el vele, de szerintem ő is csak azt fogja javasolni, hogy kezdd el megint szedni a bogyót, az majd beállítja... de azért egy próbát megér, hátha a te nőgyógyászod tud valami más megoldást.

Ha a fogamzásgátló szedése alatt egyáltalán nem jött meg, az egyáltalán nem normális dolog, valószínű túl erőset írtak fel. Próbálj meg egy gyengébbet.

2014. szept. 24. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Mikor szedtem a gyógyszert lecsökkent a libidóm ès fèlek ha most megint szednèm, ismèt lecsökkenne, ezt pedig nem szeretnèm.
2014. szept. 24. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:

De ha gyengébbet íratsz fel, akkor ez a probléma sem áll fent. Szerintem érdemes megpróbálni.

Én pl. régen Gracialt szedtem és az összes létező kellemetlen mellékhatás előjött tőle, aztán átváltottam lindynette20-ra és azzal meg olyan, mintha nem is szednék semmit.

2014. szept. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!