KLIOND 100 hüvelytablettáról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nőgyógyász írta fel nekem ma váltottam ki, felakartam tenni de nem ment, egy részről kellemetlenül szúr mert hegyes az egyik vége, másrészről felteszem és kicsúszik.. Már nincs bent miven nem maradt benn, de most elég kellemetlen érzés hogy azóta megállás nélkül viszket és szúr.. :S van valakinek tapasztala ezzel kapcsolatban? várom a tanácsaitokat.2010. jan. 20. 19:47
1/1 anonim válasza:
Nekem is szúrt így a máik végével tettem fel.:D Mivel elalvás előtt kell feltenni a wc-től az ágyig csak nem csúszik ki... ha meg nagyon ki akar akkor szorítsd össze a lábad amíg elérsz az ágyig.:)Jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!