Először fogok nőgyógyászhoz menni és nagyon félek tőle, mit fog velem csinálni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és félek hogy teherbe estem, mit csinál majd velem? felnyúl? vagy mi? fájni fog? félek minél több választ légyszi!2014. szept. 20. 09:32
11/13 anonim válasza:
Nézd először is fontos hogy szűz vagy még vagy sem.és az is hogy milyen okból mész az orvoshoz,mert ha tegyük fel csak fogamzásgátlót szeretnél felíratni és még szűz vagy akkor lehet csak vérvételre küld el és csak felírja a gyógyszert.
Anyukád mindenképpen várjon meg szépen majd kint a váróterembe.
12/13 anonim válasza:
Anyukád mért akar elvinni téged?
Szűz vagy még?
Vagy már lefeküdtél?
Ha még szűz vagy,és hüvelyi úton nem sexeltél akkor nem kell elmenned az orvoshoz akkor ha csak arról van szó hogy a barátod nem tette be a péniszét a hüvelyedbe,csak ezt azt csináltatok akkor magad is tudsz a gyógyszertárból terhességi tesztet venni.
Nézd anyukád nem tud rákényszeríteni semmire se.
13/13 Sssaszem válasza:
Engem még jó, hogy nem kacsázott meg, na akkor oda soha többet nem megyek hozzá. Csak meguházott. A másik, hogy nekem sosem volt partnerem és nem is szeretkeztem soha. Így jobb is. Nem akarok gyereket, mert akkor sok vérvétel fog rám várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!