Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan akinek a spirált...

Van itt olyan akinek a spiráltól begyulladt a méhe?

Figyelt kérdés
Milyen gyógyszert írt föl rá az orvos? Elmúlt, vagy le kellett venni a spirált? Nekem antibiotikumot írt föl meg gyulladásgátlót, amiket már 4 napja szedek de még semmi javulás...:(
2014. szept. 19. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. A spirálnak az a lényege, hogy gyulladásban tartsa a méhet, így nem tud megtapadni a terhesség. Egyébként én sikeresen terhes lettem mellette. Barátnőmnek meg elmozdult, majdnem átszúrga a méhét. Vetesd le és védekezz máshogy, mert a spirál tönkretesz
2014. szept. 19. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

A spirál abban segít hogy ne tudjon megtapadni a megtermékenyített petesejt..

Amúgy nekem is begyulladt rendesen tőle, több gyulladt gócot is találtak.. Írtak antibiotikumot, beszéltem, nem ért semmit. Még mindig harcolok vele, pedig levették már több mint 4 hónapja.. :(

2014. szept. 19. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Vetesd le, mert komoly gyulladást tud okozni. Az antibiotikummal lehet pár hónapig bent tartani, de nem lesz jobb.
2014. szept. 19. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!