Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációkor miért megy sok...

Menstruációkor miért megy sok nőnek a hasa?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Én csak arra tudok gondolni,hogy előtte sokat eszünk,legalábbis én,és az jön ki,mert valójában nincs rá szüksége a szervezetnek,de nem tudok biztosat mondani.
2010. jan. 20. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én semmikor se eszek sokat,mégis az az első,hogy megy a hasam. De én rájöttem,hogy nekem miért. Sokszor hányok is,és ez a kettő természetes fájdalomcsillapítóként működik nálam. Amíg nem jön ki alul-felül,addig sokkal jobban fáj,de utána van,hogy gyógyszert sem kell bevennem. 24/L
2010. jan. 20. 09:43
 3/10 anonim válasza:
100%
de jó neked hogy utána elmúlik.nekem csak a pihenés tesz jót.de ha a melóba jön rám akkor jaj nekem.
2010. jan. 20. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Menszesz előtt sok nő felpuffad. Nem hízik meg, hanem a progeszteron hormon hatására a szervezete több vizet tárol el a szövetekben, mintegy készülve egy esetleges terhességre. Menszesz alatt már nem termelődik progeszteron (ezért jön meg a vérzés), és a víz is távozik. Van, akinek hasmenéssel is.
2010. jan. 20. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért megy néha a hasam előtte, mert iszonyat kívánós leszek és mindent összezabálok, és jó sokat xD Persze ezt a gyomrom nem díjazza :D De van egy barátnőm, neki pedig szorulása szokott lenni néha mensi előtt, pedig minden rendben van az emésztésével.
2010. jan. 20. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok, még annyi, hogy én főleg az édességet és a zsíros ételeket kívánom, mielőtt megjön :)
2010. jan. 20. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy női magazinban olvastam még régen, hogy amikor leesik a szervezetben a progeszteron szintje, aktiválódik egy másik hormon termelődése (a nevére már nem emlékszem pontosan), ami többek között hasmenést is okozhat.
2010. jan. 20. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
én általában sült krumplit kívánok és nekem nem megy a hasam inkább az ellenkezője van nálam :S
2010. jan. 20. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
01-20 09:59 -> köszi a választ :) Még nagyon régen mondta ezt az orvosom, de elfeledtem.
2010. febr. 1. 01:28
 10/10 anonim válasza:
Igazából nem tudom, de ha nekem megjön, akkor annyira görcsöl a hasam hogy azt hiszem hogy meghalok.. meg sem bírok mozdulni... aztán valahogy el kell jutnom nagy wc-zni, és ha ez megvolt, akkor már kellemesebb a közérzetem,és a hasam sem fáj annyira.. :)
2010. jún. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!