Valaki le tudná írni mit jelent a hüvelyi ultrahang leletem?
Figyelt kérdés
Tvs: R. Nagy uterus , vaskos endometrium ,petezsàk benne nem làthatò, a bal oldali ov.kornyékén kevés szabad folyadék làthatò.
Panasz amivel mentem : menstruacio kesese, negativ teszt
2014. szept. 17. 18:16
1/5 anonim válasza:
Meg van vastagodva a nyálkahártyád,nem tud leválni:(És a folyadék szerintem kis gyulladást is jelent
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen ! Nem tudom miert lehet ez ..a doki cystara gyanakszik de holnap vissza kell mennem egy jobb UH-ra
2014. szept. 17. 19:01
3/5 anonim válasza:
Nagy uterus = A méhed nagyobb méretű
Vaskos endometrium = A cucc vastagsága, ami a menzesznél leválik. Ez vastag, emiatt nagyobb a méhed
Petezsák benne nem látható = Nincs beágyazódás, nincs megtermékenyített petesejt a méhedben
Bal oldali ov. környékén kevés szabad folyadék látható = Bal petefészkednél van valami, aminek nem kellene ott lenni. Ha szabad folyadék, akkor nem tokos vagyis - még - nem ciszta. Ahogy az első mondja, lehet egy kis gyulladás.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Kivancsi vagyok a holnapi leletekre
2014. szept. 17. 19:24
5/5 anonim válasza:
Azért fura, hogy nem adta meg mm-ben
a nyálkahártya vastagságot -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!