Mik a felfázás tünetei? Tippek ellene?
Nem tudom biztosra,de szerinem felfáztam.Bár érdekes,mert nem pisilek sokat,csak gyakran érzem úgy.De csak délelőtt.Szóval hazaérek suliból és onnantól 1-2x kell pisilnem.De délelőtt meg elég sokszor,kb. 2-3x kell pisilnem.
Más tünetem nincs.
Ez lehet felfázás?Mik a felfázás tünetei?Ha ez az,mivel múlaszthatnám el?
14/L (ne nézzetek butának,de még nem volt ilyen gondom sosem,ezért nem tudom)
A felfázás leggyakoribb tünete a pisilésnél jelentkező szúrós-csípős fájdalom. Ha csak simán sokat jársz wc-re, akkor lehet egy enyhébb felfázás, vagy csak szerencsésebb vagy, és téged nem csíp. :)
A leghatékonyabb megelőzés, ha nem lóg ki a derekad, illetve nem ülsz le hideg időben odakint padra, kőre, stb.
Még egy megjegyzés az előző válaszohoz:
Gyógyítás: a cickafark tea hatékony, inni is meg ülőfürdőként is, de nyilván nem múlasztja el egy nap altt. Receptre lehet kapni Monural tablettát, ez egy db bogyó, és nagyon hatékony, nekem ez szokott segíteni.
Köszönöm a válaszokat!
Arra figyelek,hogy ne legyen ki a derekam,nem is szeretem az ilyen felsőket,mert szerintem nagy a hasam és inkább takarom:D Nem szoktam leülni padra,kőre,így is fázós vagyok.
Köszönöm a tippeket,kipróbálom az ülőfürdőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!