Aktus utan 1 honappal biztos kimutatja a terhességet az x epil teszt?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 22:09
2/12 anonim válasza:
1000 %. Feltéve, ha jól csinálod a tesztet.
3/12 A kérdező kommentje:
jolcsinalom. csak ugy aggodom merz ma kelett volnamegjonnie es nem jott meg meg:( jul 30 an voltam utoljara pasival szept 2 an csináltam tesztet ami negativ lett. augisztusba csak 14-15 en volt meg mensis tüneteim voltak tegnap
2014. szept. 14. 22:14
4/12 anonim válasza:
2-3 nap késés teljesen rendben van. Pláne iskolakezdésnél vagy bármilyen változásnál, betegségnél stb. A teszt egészen biztosan kimutatja, már aktus után 11 nappal, de 15 nap után 100%.
5/12 A kérdező kommentje:
huu ez nagyon megnyuktato! :)
2014. szept. 14. 22:24
6/12 anonim válasza:
Ha vedekeznetek nem kellene aggódni! Soha nem ertem én ezt.. A menzesz napján elvégzett teszt mar bejelez, de ha vársz meg 2 3 napot es negativ, akkor tuti rendben.
7/12 A kérdező kommentje:
vedekeztunk 2-3 percig nem de tudom hogy az pont eleg
2014. szept. 15. 08:27
8/12 anonim válasza:
tehát nem védekeztetek rendesen! Aktus után 14nappal már elvileg kimutatja, de ha késik a vérzés akkor már pozitív szokott lenni a teszt ha terhességről van szó!
9/12 A kérdező kommentje:
hnap csinálok meg 1 et ha az is negatív akkor mas van a dolog mogott. de ez egy jo lecke volt nekem.
2014. szept. 15. 20:34
10/12 A kérdező kommentje:
azotavse jöttvjeg ujjabb teszt is negativ lett
2014. szept. 24. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!