Annyi mindent olvastam nem tudom mit hidjek?
én meg azt unom, hogy nem lehet bekapcsolni a helyesírás ellenőrzőt egyesek gépén...
amúgy nem fog kiszakadni a tampontól a szűzhártyád, csak, ha direkt át akarod vele szakítani
Próbáld ki, valószínűleg nem fog elszakadni a szűzhártyád. Akkor tedd fel, ha jó erős a vérzésed, és előtte olvasd el a használati útmutatót, ami benne van.
(Azt viszont hadd jegyezzem meg, hogy a ,,hidjek"-re nem jó kifogás sem a félrenyomás, sem az, hogy nincs ékezet.)
És ha véletlen átszakadna a szűzhártyád, akkor mi van? :D
A tampon tájékoztatójában rajzokkal le van írva minden. Úgy sem tudod túl mélyre rakni, a hüvelyed nem végtelen, az ujjad meg még rövidebb.
Te tiszta hlye vagy - meg anyád is.
Átszakad, akkor mi van?! Míg nem dugtál valakivel, addig szűz vagy. És a nődoki is tudja, mert egyértelmű - nem szűzhártya-épség függő - jelei vannak annak, hogy még nem voltál senkivel. Szűk vagy, látszik, hogy még nem hatolt beléd senki...
Amúgy a leírásán rajta van minden, de így nem fogod tudni feltenni, mert nagyon rágörcsölsz és be fogsz feszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!