Normális.Az első években sok lánynak erős,aztán általában enyhül.Milyen betétet használsz?Ilyen erős vérzés esetén az éjszakai a legjobb szerintem.
2014. szept. 13. 18:33
3/7 anonim válasza:
Normális és nem kell tampont használnod ha nem szeretnél. A betétekből vannak különböző nedvszívóképességűek, válaszd ki azt, ami neked a legmegfelelőbb, én az always ultrát szeretem a legjobban, mert az gyakorlatilag elnyeli, magába zárja a cuccot (de ne a sensitive változatot vedd, mert az nem ilyen). Kicsit többször kell zuhanyoznod, reggel, este mindenképp, fürdeni pedig nem szabad. Maga a menstruáció minden nőnél más, de általánosságban az első és második nap erősebb, a harmadiknál már enyhülni szokott, később pedig még kevesebb fog jönni. A menzesz hossza 3-7 napig tart, ez is egyénenként változó. Ciklus.hu-n érdemes vezetned egy menstruációs naptárt, mert ott láthatod, hogy mikor jön meg majd a következő, bár az első években még nem rendszeres, tehát ne várd, hogy egy hónap múlva megjöjjön a következő. Anyukáddal nem tudsz beszélgetni erről, talán ő megnyugtatna? A menstruáció teljesen természetes dolog, nem kell tőle megijedni.
2014. szept. 13. 18:34
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon sokat segítettek! :)
Anyukámnak még nemtudom hogy hogyan mondjam el, de mindenképpen elmondom,csak egyenlőre gyűjtöm a gondolataimat..
Always betétek tettem be eddig,de nem ultrát.Majd szólok Anyukámnak, hogy vegyen azt is.
Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszokat és a tanácsokat sokat segített! :)
2014. szept. 13. 18:42
5/7 anonim válasza:
Mondd el neki nyugodtaan:) Az Always meg a Naturella a legjobb szerintem, de a Naturella nem bírja olyan sokáig. Az Always sensitive sztem a legkényelmesebb, de annak megmarad a tetején a cucc. Az Always ulrta ilyen rücskös az teljesen magába szívja, a platinum is teljesrn magába szívja puha, és finom illata van. Az Always Nightnak nagyon hosszú a hátujla az sokáig bírja, de nem árt többször cserélni. Èjszaka nekem alig szokott jönni valami. Ha görcsöl a hasad akkor tegyél rá egy melegvizes palackot vagy bugyoláld be hogy melegbe legyen. Ha nagyon elviselhetetlen akkor valami fájdalomcsillapító nem árt. Minél többet mozogsz annál könnyebben túl leszel rajtaa.:)
2014. szept. 13. 18:59
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
A hasam csak egy nagyok kicsit fáj,ha másra figyelek észre sem veszem! :D
Minden héten napi 2 edzésem van,tehát ez nem okoz gondot! :)
Én már csak attól félek, hogy északa olyan lesz az ágyneműm...remélem az Always ultra segít majd.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!