Hüvelykúp- csak akkor volt fertőzésem, ha a felhelyezés után viszkető érzést érzek?
azt hallottam, hogy azoknak viszket,akiknek tényleges fertőzésük volt. mert így öli meg a kórokozókat a kúp. Én tgnap feltettem egyet és semmit nem éreztem... akkor most nekem valószínű ,hogy nem volt bajom?
(Nődoki írta fel ,mert szerintem bővebb volt a folyásom,a megszokottnál.
de aztán az eredmények negatívak lettek...elvileg.
Ezt az orvosok terjesztik, hogy szabadon tippelgethessenek továbbra is úgy, hogy lesz. Rhassák, ha sz. Rabbul leszel a gyógyszerüktől.
Nőgyógyászat ezen területe nagyon kezdetleges. Simán betegebbé tesznek nőket a durván mellékhatásos kúpjaikkal. Engem sikerült kettő dilettánsnak, kb. nulla tünettel, p2 es cytolval, 1 hónap alatt p3 ba juttatni. Nagyon durva, amit ezen a területen művelnek, megérne egy Napló riportot, hogy hogy cseszik szét a nők nyálkahártyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!