Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS? Kinek hogy zajlott?...

PCOS? Kinek hogy zajlott? Hogy jott ra, hogy az?

Figyelt kérdés
Szülés utan rendbe jott a havim. Mar eltelt azota 3ev es három hónapja fel napig van meg. Szoros vagyok,dagi vagyok,aknes vagyis. Egyik baratom hívta fel a figyelmemet a PcOS-re. Mennek orvoshoz jövőhéten de bem is tudom hogy mondjam neki h erre gondolok ! Ha tenyleg az a bajom hogy éltetek at ? Hogy viselitek ? Gyógyszerrel tenyleg rendben lehet tartani ? Mindent amit csak tudtok rola szeretnem ha megosztanatok velem ! Köszike !

2014. szept. 12. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem biztos hogy az. az orvos csinál 1 teljes kivizsgálást és csak akkor tudja megmondani hogy mi a baj. Próbálj 1 folyadék diétát , 1 napik igyál vizet vagy natúr gyümölcs levet 1 léböjt kúra kitisztítja a szervezetedet . A pattanás lehet attól is hogy sok méreganyag van a szervezetedben. Mellőzd a tartósító szereket.
2014. szept. 28. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
1 tisztitó kúra nem ártana. tartósító szereket kerüld. Cukrot és fnomitott lisztből készült élelmiszereket ne egyél. Kenyeret tésztát ne egyél. Sok zöldséget és gyümölcsöt egyél.
2014. szept. 28. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!