A menstruációtól lehet átlátszó váladék a mellembe?
Figyelt kérdés
Amikor megnyomom a mellem átlátszó váladék jön ki és csak az eggyikből.Azt hallottam hogy ez lehet a menstruáció miatt is ..2010. jan. 18. 22:17
1/12 anonim 

válasza:

en meg nem hallottam ilyenrol. :S sztem nem attol van. :S
2/12 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló akkor mitől???
2010. jan. 18. 22:20
3/12 anonim 

válasza:

Szültél már?Ha nem,akkor ezt mondd el a nőgyógyászodnak.Én még ilyenről nem hallottam,hogy ez normális lenne.
23/l
4/12 A kérdező kommentje:
Nem nem szültem még. túl fiatal lennék még én ahoz!!
2010. jan. 18. 22:22
5/12 anonim válasza:
Én már tapasztaltam ilyet, egészen pontosan mikor 16 hetes terhes voltam. Ez az ú.n. előtej. Még a szülés után évekkel is lehet. De hogy csak a menstruáció miatt, azt nem hinném..
6/12 A kérdező kommentje:
De ma jött meg a menszeszem és csináltam tesztet is ami negatív lett.
2010. jan. 18. 22:25
7/12 anonim 

válasza:

van, aki menstrual a terhesség alatt is, és van álnegativ teszt is.
8/12 anonim 

válasza:

9/12 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt, hogy váladékozott, és nagyon fájt, mintha gennyes lett volna, pedig akkor még nemi életet sem éltem. Rá 3-4 napra elmúlt, nem mentünk vele orvoshoz.
10/12 anonim 

válasza:

Nekem abortusz után volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!