Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Főleg lányok...

Mit tegyek? Főleg lányok segítségét várom és PLS ne hülyéskedjetek

Figyelt kérdés
még csak most kezd nőni a mellem tehát elég kicsi inkább atlétát hordok mit tegyek h nagyobb legyen esetleg gyorsabban nőjön ( az osztályban pár ember kivét. melltartót hord)és a mensim nincs még meg de folyton fehérfolyásom van miért?14/L
2010. jan. 18. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
azt h meg fog jönni a menses
2010. jan. 18. 22:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, fog nöni a melled magától is, segiteni vagy gyorsitani nem lehet, de ha megjön a mensesed, akkor fel fog ggyorsulni.

Az nem baj, hogy még nem jött meg, sokaknak csak 16 éves korban vagy még késöbb kezd.

Remélem, nem vagy nagyon sovány, mert az késleltethi az fejlödésedet - tehát egyél rendszeresen és rendes adagokat, meg ne egyoldalúan táplálkozz, mindenféle élemiszerböl egyél.

2010. jan. 18. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
nahát.az ilyen kis fiatal lányok könnyen bepánikolnak,ha azt látják hogy héé az xy-nak 80-as melltartója van,és 5 éve menstruál..ő korán érő típus,te nem.ne aggódj,meg fog nőni az a cici.és a mensi is meg fog jönni,örülj neki amíg nincs,hányszor fogod még a francba kívánni..általában amikor a fehér folyás jelentkezik,rá 1-1,5 évre kezdenek a lányok menstruálni.ismerek olyat,aki 9 éves korába elkezdett menstruálni,viszont 16 éves most,és semmi melle nincs..majd lesz.ezek így külön alakulnak ki.nem tudod sehogy gyorsítani a növekedést,vannak ilyen néphitek hogy a kukorica növeli,hülyeség..a nemi hormonod termelődésének mennyisége ellen nem tudsz semmit tenni.ha valaki kismellű,de már megállt a melle a növekedésben,szivacsos melltartót szokott hordani.de ezt neked nem szabad,és semmiféle tömést vagy ilyesmit,csak gátolod a növekedést.amikor már akkora,hogy így a pólón rondán átlátszódik,viszont melltartó még nem kell,vegyél ilyen ún."cicifixet",biztos tudod mire gondolok.végülis kosár nélküli melltartó.remélem segítettem.ha bármi kérdésed van,írj nyugodtan.(30 éves nő nőgyógyász)
2010. jan. 18. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy lekésve semmiről ne aggódj.. :)

Én 17 éves voltam,mikor először megjött..ez már nem annyira normális,de mindenki eljut arra fejlettségi szintre egyszer:)

16 éves korig ált.megjön:)

2010. jan. 18. 22:16
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem már nem fog magától nőni, próbáld meg ecetes kendővel borogatni, én is azt csináltam. Nekem bejött.
2010. jan. 18. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
nem az ecetes kendő jött be,hanem nőtt magától a melled te eszes...drága az agyadban termelődik a nemi hormon,annak a mennyiségétől és a termelés megkezdésétől függ a mellméret..és említette hogy most kezdett el nőni a melle.akkor hogyne nőne még...a 30 éves nődoki voltam
2010. jan. 18. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, Te későn érő vagy, de attól még nem kevésbé értékes ember!!!!
2010. jan. 19. 07:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, még nőni fog :) Amikor megjön a menstruációd, tuti, hogy változik a mérete. Addig is push-up-os cicifixekkel teheted látszólag nagyobbá, ha úgy jobban érzed Magad. Amúgy a mellek átlagosan 18-20 éves korig nőhetnek.
2010. jan. 19. 09:42
 9/13 anonim válasza:
Az okosok azt mondják, hogy 23 éves korig fejlődik az ember teste. Nyugodj meg, mindenki más alkatú és senki sem garantálja, hogy később nagy melled lesz,de attól még lehetsz bombázó!;)
2010. jan. 19. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
a 30 éves nődokitól kérdezném,hogy írhatok neki emailbe?vagy mondjuk ide is leírhatom a kérdésemet
2010. jan. 19. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!