Ha izgatom a csiklómat, és el is élvezek, akkor szexuális életet élek? Szerintetek adassak be magamnak méhnyakrák ellen védőoltást?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most az iskolában ingyen adnak ilyen védőoltást, és anyáék először azt mondták, hogy adassuk be, és aztán megkérdeztek erről 1-2 embert és ők azt mondták, hogy szerintük nem kéne, mert akkor lehet nem lehet gyerekem. Erről mi a véleményetek? Én van úgy, hogy egy héten 3-4-szer maszturbálok(csak csikló izgatás) és 1 alkalommal kb 4-szer élvezek el. 13/l vagyok. kérlek segítsetek, és ne nevessetek ki.2014. szept. 11. 15:48
11/15 anonim válasza:
Kísérleti nyúl? Ne avaron, hogy mire egy gyógyszert vagy vakcinát engedélyeznek, a kísérleti stádiumon már rég túl vannak. Egy-egy szer engedélyeztetése 10 éves folyamat! 10 év, mire egyáltalán a polcokra kerül, addig folyamatosan vizsgálják.
Borzalmas, hogy ilyen tudatlanság uralkodik a fejekben. Higany, meddőség, autizmus meg minden ami kell. Talán értelmes helyekről kellene informálódni...
12/15 anonim válasza:
Aztán amikor méhnyakrákban fogsz haldokolni, (az egyik leggyakoribb rák) akkor nem győzöd majd utálni magad, amiért egy méry méry nevű ismeretlenre hallgattál. Hogy lehet ilyen ökörséget mondani, hogy nem lehet azz oltástól gyereked! Az orvosok szerinted ki akarják irtani a világot?
13/15 anonim válasza:
ha normális erkölcsökkel rendelkezel, konkrétan 1 db partnered lesz összesen, aki szintén nem volt mással, csak veled, akkor a kör bezárul, nem tudod elkapni a fertőzést, és így nem kell védőoltás. De sajnos manapság ritka az ilyen ember
14/15 anonim válasza:
Mi beadattuk a lányomnak és nagyon sokba került. Szerintem adasd be, mert ez megelőzhet súlyos betegségeket.
15/15 anonim válasza:
Ne adasd be! Az ën osztlyomban én voltam az egyetlen aki nem kért. 13/L
Am meg csak nëhány hónapig tart a hatása…
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!