Nagyon töredezik a hajam, és száraz mit csináljak?
vasalod vagy alapból ilyen?
előszr is menj fodrászhoz, vágass a végéből egy picit, hogy egészséges legyen, és használj rá hajolajat, vagy ilyen sprayt, amit szárazon is spriccelhetsz rá és kifésülhető, erősebb lesz és nem lesz olyan száraz. Én gliss kur-osat használok. Jaa és még vannak nagyonjó hajpakolások, tkre tudom őket ajánlani, mindenkinek más válik be nekem az avontól a mangós a kedvencem, meg a garnier fructis.. tesztelgesd őket:)
az elsőhöz még annyit tennék hozzá:
ha vasalod, minél ritkábban (tudom-tudom, formázni kell stb).
Hajmosás után a TELJESEN száraz hajat vasald ki, lehetőleg lefekvés előtt pár órával, hajhab meg miegyéb nélkül. A következő hajmosásig ha teheted ne vasald, vagy ha muszáj akkor tényleg csak igazíts rajta (ez nem azt jelenti, hogy gyorsan átfutok az egészen, hanem azt, h a kritikus ponton javítok).
Jah, és a hajvasalót a hajadnak megfelelő hőfokon használd!
Nekem is ugyanez volt a bajom...
Elöször is, ne vásárolj sampont a DM, vagy Rossmanban, mert egyik sem jó minőségű. Tele van tartósító szerrel, és olyan anyaggal amitől csak látszólag lesz jobb a hajad.
Továbbá a festés, vasalás, hajszárító, szolárium, és a hideg megviseli a hajat. A legjobb lenne ha hagynád magától megszáradni hajmosás után.
Ne használj rá semilyen hajhabot, mert azok is szárítanak.
A balzsamot is nyugodtan elfelejtheted, helyette pakolást használj.
Fodrász kellékesnél vásárólj termékeket. Pl.: nekem bevált a Schwarzkopt profeszionális termékei(fodrász kellékesnél), bár elég drága, de megéri az eredmény, ha jól választasz.
Jó a Serical haj pakolás, és a Stellás hajvégápoló.
Haj fény, lak stb.-ből meg a Zero-s.
Nekem legalábbis ezek váltak be, de mindenkinek más, próbálgatni kell, de nem a DM-ben:)
Otthoni megoldás a méz, töredezés ellen.
Meg a majonézről, és a tojásról is halottam ilyet, de nekem nem váltak be.
Remélem, hogy tudtam segíteni:)
Utolso: ebben teljesen igazad van, de hiába élsz egészségesen, ha a hajad már 20X volt szőkítve, erre rá még vasalod is.
Hiába a sok vitamin, hajad nem lesz tőle szebb, mivel már agyon roncsolta a hidrogén peroxid, és a hajvasaló.
Nekem se lenne száraz, ha nem festetném.
Ez csak annak válik be, aki nem festeti, vagy ha igen, akkor hennával.
első vagyok. Hát igen abban igazad van, hogy számít az egészséges életmód vitaminok stb..
Szerintem meg, azzal mindenki tisztában van, vagy kéne lennie hogy a festés nem tesz jót a hajnak, én csak ezért nem írtam. De pl. a hennán kívül vannak nagyonjó hajszínkrémek cskkentett ammóniával, vagy teljesen ammónia nélküliek. Hát szerintem azok is jók, vagyis én nem veszem észre, hogy roncsolnák a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!