Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon töredezik a hajam, és...

Nagyon töredezik a hajam, és száraz mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 00:55
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

vasalod vagy alapból ilyen?

előszr is menj fodrászhoz, vágass a végéből egy picit, hogy egészséges legyen, és használj rá hajolajat, vagy ilyen sprayt, amit szárazon is spriccelhetsz rá és kifésülhető, erősebb lesz és nem lesz olyan száraz. Én gliss kur-osat használok. Jaa és még vannak nagyonjó hajpakolások, tkre tudom őket ajánlani, mindenkinek más válik be nekem az avontól a mangós a kedvencem, meg a garnier fructis.. tesztelgesd őket:)

2010. jan. 18. 01:09
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

az elsőhöz még annyit tennék hozzá:

ha vasalod, minél ritkábban (tudom-tudom, formázni kell stb).

Hajmosás után a TELJESEN száraz hajat vasald ki, lehetőleg lefekvés előtt pár órával, hajhab meg miegyéb nélkül. A következő hajmosásig ha teheted ne vasald, vagy ha muszáj akkor tényleg csak igazíts rajta (ez nem azt jelenti, hogy gyorsan átfutok az egészen, hanem azt, h a kritikus ponton javítok).

Jah, és a hajvasalót a hajadnak megfelelő hőfokon használd!

2010. jan. 18. 01:21
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Nekem is ugyanez volt a bajom...

Elöször is, ne vásárolj sampont a DM, vagy Rossmanban, mert egyik sem jó minőségű. Tele van tartósító szerrel, és olyan anyaggal amitől csak látszólag lesz jobb a hajad.

Továbbá a festés, vasalás, hajszárító, szolárium, és a hideg megviseli a hajat. A legjobb lenne ha hagynád magától megszáradni hajmosás után.

Ne használj rá semilyen hajhabot, mert azok is szárítanak.

A balzsamot is nyugodtan elfelejtheted, helyette pakolást használj.

Fodrász kellékesnél vásárólj termékeket. Pl.: nekem bevált a Schwarzkopt profeszionális termékei(fodrász kellékesnél), bár elég drága, de megéri az eredmény, ha jól választasz.

Jó a Serical haj pakolás, és a Stellás hajvégápoló.

Haj fény, lak stb.-ből meg a Zero-s.

Nekem legalábbis ezek váltak be, de mindenkinek más, próbálgatni kell, de nem a DM-ben:)

Otthoni megoldás a méz, töredezés ellen.

Meg a majonézről, és a tojásról is halottam ilyet, de nekem nem váltak be.

Remélem, hogy tudtam segíteni:)

2010. jan. 18. 01:28
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Még annyit tennék hozzá, hogy a Sylos Schwarzkoptos, de az csak fél profeszionális. Nem rosz, mert jobb mint bármelyik kunyult szar a DM-ben, de nem is az igazi...
2010. jan. 18. 01:31
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Ez mind szép és jó, de arra senki nem gondol hogy talán egészségesen kell élni, nem kívülről mindenfélét rápakolni a hajra? Az oké hogy nem kell sokat vasalni, szárítani, de ha egészségesen élsz attól lesz a hajad is egészséges.
2010. jan. 18. 01:32
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Utolso: ebben teljesen igazad van, de hiába élsz egészségesen, ha a hajad már 20X volt szőkítve, erre rá még vasalod is.

Hiába a sok vitamin, hajad nem lesz tőle szebb, mivel már agyon roncsolta a hidrogén peroxid, és a hajvasaló.

Nekem se lenne száraz, ha nem festetném.

Ez csak annak válik be, aki nem festeti, vagy ha igen, akkor hennával.

2010. jan. 18. 01:46
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Én meg azt mondom nem elég kívülről védekezni (pl nem festeni). Szóval akkor egyetértünk. :D
2010. jan. 18. 01:51
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

első vagyok. Hát igen abban igazad van, hogy számít az egészséges életmód vitaminok stb..

Szerintem meg, azzal mindenki tisztában van, vagy kéne lennie hogy a festés nem tesz jót a hajnak, én csak ezért nem írtam. De pl. a hennán kívül vannak nagyonjó hajszínkrémek cskkentett ammóniával, vagy teljesen ammónia nélküliek. Hát szerintem azok is jók, vagyis én nem veszem észre, hogy roncsolnák a hajam.

2010. jan. 18. 01:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dolgok miatt is töredezhet a haj, amire még csak nem is gondolnál. Ha már "elintézted", akkor utána már kénytelen leszel, mindent rá rakni, ha valami normális kinézetet szeretnél neki.
2010. jan. 18. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!