Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hólyaggyulladás aktív szexuáli...

Hólyaggyulladás aktív szexuális élet miatt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tavaly 2szer volt hólyaggyulladásom,E.coli baktériumot találtak,kaptam antibiotikumot,egészen a múlt hétig nem jött elő. Most azonban megint,ugyanaz a baj mint anno. Oka csak a rendszeres szexuális élet lehet,tavaly is és most is,egy-egy komoly kapcsolatom kezdetén alakult ki, aktus után 1-2 nappal.

Volt valakivel ez ugyanígy? Hogy lehet ellene védekezni? Elég kellemetlen és fájdalmas és nem tudom,mikor következik be megint újra.

2010. jan. 17. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Talált, süllyedt. Én is kaptam a szüzességem odaadása után hat héttel. Egy anyai barátnőm akkor mondta, hogy igen, erre számítani lehetett.

Nem tudom, mi a megoldás.

2010. jan. 17. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is szinte folyamatosan az van.
2010. jan. 17. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:

És mivel védekeztetek?

Szedek gyógyszert de már arra is gondoltam,hogy gumival esetleg nem alakulna ki.

2010. jan. 18. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!